Bekijk hier de EXTRA openingstijden >

Retourneren

Als U een product gekocht heeft waarmee U niet tevreden bent, kunt U deze retourneren. Dit kan op 2 manieren:

In de winkel in Tilburg (Nederland) of opsturen als pakket.

In het pakket wat U ontvangen heeft is de factuur toegevoegd. Stuur de (kopie)factuur te samen met het door U ingevulde retourformulier en goederen voldoende gefrankeerd retour. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Tevens behouden wij het recht om de verzendkosten in mindering te brengen, wanneer U een artikel buiten het retourtermijn om retourneert.

Na ontvangst van het product beoordelen wij of aan de retourvoorwaarden voldaan is. Als dat het geval is, wordt het goederenbedrag binnen 14 dagen op de bankrekening waar de bestelling mee is betaald teruggestort.

Retourneren bij Ruitersport Gierman
Gemakkelijk retourneren
 

Retourvoorwaarden

Zowel bij retourneren in de winkel als bij terugsturing per post, gelden de volgende retourvoorwaarden:

De kassabon of de factuur wordt ofwel in de winkel overlegd ofwel met de retourzending aan ons meegestuurd. Het product is ongebruikt en in nieuwstaat (dus zonder haren en vuil). Het product is ingepakt in de originele verpakking met de productlabels aanwezig.

U kunt geen artikelen retourneren welke op speciaal verzoek zijn besteld.

Bij retourneren per post gelden de volgende aanvullende voorwaarden:

U stuurt de goederen binnen 14 dagen samen met het door U ingevulde retourformulier en de (kopie)factuur aan ons retour:
Zadelmakerij en Ruitersport Gierman, Korvelseweg 113, 5025 JB, Tilburg, Nederland. 

Het pakket is voldoende gefrankeerd! Niet gefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten zullen door ons worden geweigerd

Categorieën