Search
Search
BEKIJK FILTERS

Prijs

Kleur

Maat

Merk

Beloning

De beste manier voor het verwennen van jouw paard doe je met beloning en snoep voor paarden. De snoepjes zijn rijk aan vitamine en mineralen. Bijna alle paarden zijn hier gek op door het ruime aanbod in variaties met smaken. Zo zijn de paardensnoepjes bijvoorbeeld te verkrijgen in appel, kruiden, banaan en vanille smaak.

Is jouw paard minder gek op de snoepjes? Wat dacht je dan van een overheerlijke Likit liksteen. De 650 grams likstenen kunnen uit de hand worden gegeven en kunnen makkelijk worden gesloten door het plastic deksel. Ook is het bijbehorende Likit speelgoed bij ons uit voorraad leverbaar.

En wie kent de Likit Treat Bars nu niet? De overheerlijke (chocoladereep) voor paarden eveneens verkrijgbaar in diverse smaken. De reep is gemakkelijk te breken en hierdoor in kleine porties te geven aan het paard als beloning.

Elk paard verdient een manier van belonen. Door het belonen van jouw paard heb je kans dat deze je eerder positief zal benaderen. Ook worden de snoepjes tegenwoordig veelal gebruikt voor het uitoefenen van trucjes.

50

Categorieën