Donderdagavond = KOOPAVOND - OPEN tot 20:00 ūüēó

Laarzenreparaties

Laarzenreparaties zoals nieuwe ritsen of druksluitingen. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden.

Ritssluitingen stuk van Uw rijlaarzen?

Deze zijn in de meeste gevallen te vervangen. Nooit zo mooi als origineel, maar wij kunnen deze ook naar de desbetreffende leverancier opsturen. Hierdoor krijgt U het mooiste resultaat alleen zit hier wel langere wachttijd aan verbonden afhankelijk van de leverancier. Wij sturen alleen rijlaarzen op naar de merken die wij zelf vertegenwoordigen. Alle overige merken worden door ons zelf gerepareerd.

Laarzenreparaties
Reparatie van rijlaarzen

Rijlaarzen merken die wij vertegenwoordigen


Rijlaarzen te strak op Uw kuit? 

Mochten Uw rijlaarzen te smal op Uw kuit zijn geworden kunnen wij deze ook oprekken voor U. Met oprekken kunt U de kuitomvang van de rijlaars wijder maken met een max van ongeveer 1 centimeter. Dit geldt niet voor rijlaarzen met ritssluitingen, omdat hierbij de ritssluiting eruit kan springen. Mocht U het met oprekken niet halen is het andere alternatief ritssluitingen in Uw bestaande lederen rijlaarzen laten maken. Hier cre√ęert U meer ruimte mee als met oprekken tot een max van ongeveer 1,5 centimeter. Bij oprekken heeft U tevens de kans dat het leer wanneer dit niet gedragen wordt terug krimpt. Oprekken van rijlaarzen blijft ter alle tijde onder eigen risico.

Zadelmakerij

Wij hebben een eigen zadelmakerij waar wij zadels, hoofdstellen en overig leerwerk herstellen indien mogelijk. Ook voor bepaalde dekenreparaties bent U bij ons aan het juiste adres.

Categorie√ęn