Betalen

Betalen kan op 4 verschillende manieren. Verdere informatie krijg je als je via onze kassa gaat afrekenen:

Via iDEAL: dit kan als U een bankrekening met internetbankieren. Dit is eigenlijk de beste betaalmethode. U betaalt binnen de U vertrouwde betaalomgeving van internetbankieren en de goederen worden direct verstuurd.

Via Paypal: met PayPal kunt U betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Heel wat onlinekopers zijn terecht bang om bankgegevens online door te geven aan personen of bedrijven die ze niet kennen. PayPal biedt dan een oplossing om als veilige tussenpersoon te fungeren. Op die manier komt Uw informatie niet in verkeerde handen en blijft U veilig.

Bancontact/Mister Cash: Mister Cash is één van de meest gebruikte betaalmethode voor online betalen in België. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig voor U als klant. Op de betaalpagina selecteert U Bancontact/Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt U Uw eigen bank selecteren. Hierna komt U terecht in een vertrouwde internetbankieromgeving en kunt inloggen.

Per vooruitbetaling: U maakt het betreffende bedrag over aan Buckaroo. Dit is de vertrouwde betaalomgeving waar wij mee samenwerken. Wanneer de betaling ontvangen is, worden de goederen direct verstuurd.