Bekijk hier de EXTRA openingstijden >

Betalen

Betalen kan op de verschillende onderstaande manieren. Al onze betalingen worden verwerkt via Buckaroo Payment Service Provider. Verdere informatie krijgt U tijdens het afrekenen:

Betalen veilig, eenvoudig en snel bij Ruitersportgierman.nl

Ideal

Dit kan als U een bankrekening met internetbankieren hebt. Dit is eigenlijk de beste betaalmethode. U betaalt binnen de U vertrouwde betaalomgeving van internetbankieren en de goederen worden direct verstuurd.

PayPal

Met PayPal kunt U betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Heel wat online kopers zijn terecht bang om bankgegevens online door te geven aan personen of bedrijven die ze niet kennen. PayPal biedt dan een oplossing om als veilige tussenpersoon te fungeren. Op die manier komt Uw informatie niet in verkeerde handen en blijft U veilig.

Per vooruitbetaling

U maakt het betreffende bedrag over aan Buckaroo. Dit is de vertrouwde betaalomgeving waar wij mee samenwerken. Wanneer de betaling ontvangen is, worden de goederen direct verstuurd.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is één van de meest gebruikte betaalmethode voor online betalen in België. Een betaling met Bancontact/Mister Cash is zeer eenvoudig voor U als klant. Op de betaalpagina selecteert U Bancontact/Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt U Uw eigen bank selecteren. Hierna komt U terecht in een vertrouwde internetbankier omgeving en kunt U inloggen.

Carte Bancaire

Carte Bancaire is de meest gebruikte betaalkaart voor online betalingen voor als U uit Frankrijk komt. Voorheen werd een deel van de kaarten uitgegeven onder de naam Carte Bleue. De betaalkaart wordt in de volksmond ook nog wel zo genoemd. Carte Bancaire is de lokale betaalkaart en wordt door bijna alle Fransen gebruikt.

Maestro

Maestro is de SEPA debitcard van MasterCard. Het is een vooraf oplaadbaare betaalkaart waarmee U binnen Europa (online) aankopen kunnen doen. Net als bij MasterCard, zorgt het veiligheidsprotocol MasterCard SecureCode ook hier voor extra veiligheid. Dit leidt tot een betere customer experience. 

MasterCard

Dit is één van de belangrijkste creditcards, zowel nationaal als internationaal. Omdat creditcardgegevens gevoelig zijn verwerkt Buckaroo deze transacties in een eigen betaalomgeving, zodat wij niet Uw creditcardgegevens krijgen te zien. Een aangename oplossing in het kader van AVG.

Visa

Evenals MasterCard is dit één van de belangrijkste creditcards, zowel nationaal als internationaal. Omdat creditcardgegevens gevoelig zijn verwerkt Buckaroo deze transacties in een eigen betaalomgeving, zodat wij niet Uw creditcardgegevens krijgen te zien. Een aangename oplossing in het kader van AVG.

Sofort

Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Komt U vanuit uit Duitsland, België of daarbuiten dan kunt U gemakkelijk betalen middels een overschrijving via het eigen online banksysteem. De betaalmethode is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door Uw eigen bank.

V Pay

V PAY is het SEPA debitcard merk van Visa Europe. Met deze debitcard kunt U in heel Europa veilig en eenvoudig zowel online als offline betalingen te doen. V PAY wordt door talrijke buitenlandse banken uitgegeven. Het is dan geïntegreerd in de lokale bestaande betaalkaartprogramma’s (pinpas) van de deelnemende banken. Zo zijn er in Duitsland al meer dan 10 miljoen V PAY-kaarten in omloop.

Categorieën