Search
Search
BEKIJK FILTERS

Prijs

Kleur

Maat

toon meer

Merk

toon meer

Seizoen

Type

Vliegenbestrijding

Resultaat 1–24 van de 95 resultaten wordt getoond

Vliegenbestrijding voor paarden!
Een breed scala aan producten voor vliegenbestrijding, zodat paarden en pony’s minder hinder van vliegen, dazen en insecten ondervinden. Zo bestaat ons assortiment uit diverse anti-vliegen middelen, vliegenmaskers, vliegenfrontriemen en vliegendekens.
Anti-vliegen middelen
Anti-vliegen middelen dragen er zorg voor dat het paard als ware een geurmasker om zich heen draagt. Dit geurmasker draagt er zorg voor dat in de meeste gevallen dazen, vliegen en insecten op afstand blijven. De anti-vliegen middelen zijn verkrijgbaar in spray, gel of als roller.
Vliegenmaskers
Vliegenmaskers zijn verkrijgbaar in vele modellen en maten, maar ook in verschillende kwaliteiten. Door het gebruik van een vliegenmasker wordt het paardenhoofd optimaal beschermt. De vliegenmaskers zijn verkrijgbaar met en zonder oren, maar ook met of zonder neusnetje.
Vliegenfrontriemen
Vliegenfrontriemen zorgen ervoor dat het paard minder last van vliegen en insecten heeft rondom de ogen. De vliegenfrondelen hebben franjes welke door bewegingen op en neer gaan en waardoor de beestjes rondom de ogen weggejaagd worden. De vliegenfrontriemen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten.
Vliegendekens
Vele maten, soorten en modellen vliegendekens van onder andere de merken Bucas en QHP. Vliegendekens met hals of zonder hals of verkrijgbaar in een Zebra print zoals de Bucas vliegendeken Buzz Off Zebra.

Vliegendekens zijn ervoor bestemd dat het paard zo goed als volledig bedekt is door een luchtige stof welke in de warmere periodes van het jaar ervoor zorg draagt dat vliegen, insecten en dazen minder irritaties kunnen veroorzaken bij paarden.

Heeft het paard jeuk en last van eczeem? Bekijk dan ons assortiment eczeemdekens.

95

Categorieën